Trenger du hjelp ?

Skal du pusse opp ? Bygge om ? Bygge nytt ? Restaurere/Renovere/Rehabilitere ?

Trenger du elektriker ? Snekker/tømrer ? Murer/ fliselegger ? Maler/tapetserer? Graving av drenering, grunnarbeid/gårdsplass/hage ?

Vi har tilknyttet oss 2 polske venner med erfaring i Norge tilbake til 1973. Sammen kan vi være behjelpelig med det aller meste. Arbeidet vi leverer er av beste kvalitet og til en svært, svært lav pris.

Ring 900 24 598 nå...

mandag 11. januar 2010

Hvorfor bor vi her ?

Ikke godt å si, men her er litt om hva som skjedde.

Ringte på døra og spurte om å få kjøpt huset av eier. Hadde over tid sett de store hullene i taket og manglende vedlikehold på dette og nabohuset. Primært var det nabohuset jeg var interessert i. Kjøpte huset direkte av eier og rev så og si alt mens han fortsatt bodde i det. Planen var å rehabilitere og selge.

Monika likte huset så godt at hun begynte en "overtalelsesrunde" og vant (som vanlig :-)). Vi trivdes egentlig godt der vi bodde og, et steinkast unna.

Prosjektet har vært en totalrehabilitering og har gitt oss et nytt hus i gammel "shabby" stil. TOM. gulvet sprekker slik det skal og der hvor ting ikke sprekker lager vi sprekker....og til tross for at huset er etterisolert og etterisolert- er det et noe kaldere hus enn vi hadde...høyt under taket bl.a. Alt er nytt tom. vann og kloakk fra andre siden av gata, selvsagt alt av elektrisk mv.

Grunnen( tomta ) er endevendt og jeg har kjørt ut 200 m3 og tilkjørt det samme i pukk.

For min del elsker jeg garasjen, isolert og varm i 2 etg.

Trivelig har alt blitt, jeg trives godt i mitt nye hjem med Monika og barna.